Новини

Прапор 128-ї ОГШБ – в дарунок коледжу

    Не один, не два, не чотири і навіть не вісім років студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу разом з рідними та близькими наближають день Перемоги над підступним ворогом. Звичайно ж, кожен на своєму місці і в міру своїх можливостей, але відчуває підтримку близької людини. Колись це були зустрічі, розмови, демонстрації, але після повномасштабного вторгнення ракурс такої співпраці кардинально змінився.
    У коледжі навчаються студенти з різних регіонів нашої Батьківщини, але всіх об’єднала одна турбота – допомога захисникам. Виготовлення окопних свічок, енергетичних батончиків, плетіння маскувальних сіток, донати на дрони, автомобілі та медикаменти – це найменше, що ми можемо зробити для них.
    І за таку допомогу захисники дякують у свій, притаманний лише військовим, спосіб. Тож передали для коледжу прапор 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, 2-ї роти стрілецького батальйону з підписами бійців. Саме у цей бойовий підрозділ здобувачі освіти ІФМФК передавали закуплений за зібрані кошти дрон, окопні свічки, паски на Великдень. Були також зустрічі з військовими, коли вони приїжджали у відпустку.
    Щоб упорядкувати та систематизувати таку підтримку захисників, у коледжі створене об’єднання студентів «Батьки і діти разом». Військові дякують студентам та викладачам за добрі справи. І їхня вдячність надихає на нові кроки…
    Ми впевнені, що наші батьки, брати та сестри виженуть ворога із нашої землі. А вони впевнені, що ми пам’ятаємо і піклуємось про них, щохвилини.
    Захисники воюють на різних фронтах, у різних підрозділах, а мета у них одна – Перемога заради майбутнього.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165