Новини

Майбутні фельдшери побували на екскурсії в анатомічному музеї

     Представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) – студенти першого курсу 1 групи ОПП Лікувальна справа разом з керівником групи Іваном Зіновійовичом Земаном побували на екскурсії в анатомічному музеї Івано-Франківського національного медичного університету.
     Для здобувачів медичної освіти така екскурсія і пізнавальна, і пов’язана з майбутнім фахом. Адже музей цікавий для тих, хто прагне підвищити свій рівень знань з анатомії та зрозуміти унікальність та красу людського тіла. Це один з наймолодших музеїв Івано-Франківська, відкритий у 2015 році в морфологічному корпусі ІФНМУ на площі Андрея Шептицького. При вході латинський вислів: «Hic mortui docent vivos» («Тут мертві навчають живих»). Музей складається  з чотирьох залів та містить більше тисячі експонатів. Для здобувачів освіти – прекрасний навчальний матеріал.
     Ще одна особливість анатомічного музею – репродукції художніх робіт, тематика яких пов’язана з анатомією людини. Таке поєднання анатомії з мистецтвом робить його винятковим у порівнянні з іншими схожими музеями при медичних закладах освіти.
     Студенти ІФМФК вдячні доценту кафедри анатомії людини Івано-Франківського національного медичного університету Омеляну Михайловичу Юраху за організацію цікавої екскурсії.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165