Новини

Зустріч з працедавцями

     В  КЗФПО "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 10 червня відбулася зустріч працедавців зі здобувачами освіти випускного IV курсу ОПП Сестринська справа і Лікувальна справа.
     У коледж завітала дюжина представників закладів охорони здоров’я області, які зацікавлені у спеціалістах і які щороку охоче беруть на роботу випускників ІФМФК. Це, зокрема, начальник обласного бюро судово-медичної експертизи Ігор Іваськевич, генеральний директор обласної дитячої клінічної лікарні Тарас Мельник, заступник директора ЦМКЛ Володимир Вовчук, заступниця медичного директора з медсестринства Калуської ЦРЛ Регіна Демус, головна медсестра Прикарпатського онкологічного центру Лілія Христук, головна медсестра фтизіоцентру Людмила Гудз, медична директорка Лисецької лікарні Наталія Лучків, медична директорка обласного клінічного центру паліативної допомоги Наталія Дацун. До речі, частина з них - випускники ІФМФК різних років. 
     Кожен з гостей розповів про структуру свого закладу, особливості роботи в ньому, вимоги до майбутніх працівників.
     А четвертокурсники змогли почути, які пропозиції вакантних посад є в медичних закладах Прикарпаття - більше 60. Вибір великий!
     Як наголосив модератор заходу - директор Івано-Франківського медичного фахового коледжу Володимир Васильович Стасюк, країна потребує висококваліфікованих фахівців. Він наводив власний приклад: диплом випускника Івано-Франківського медичного училища отримав 1-го числа, а вже 4-го був на роботі. При цьому наголосив, що надзвичайно важливо швидко приступити до праці, щоб “не розхолоджуватися”, не втратити знання, навички і вміння, отримані за час навчання у коледжі.
     Така зустріч корисна для обох сторін. Для працедавців це можливість надати інформацію про “свій” колектив, для випускників (їх цьогоріч 212) - можливість знайти місце майбутньої праці. Не дивно, що на захід прийшло понад 90 відсотків цьогорічних випускників.
     На зустрічі наголошувалося, що роботодавці зацікавлені в компетентних фахівцях, яких готує ІФМФК. Замовлення на випускників також надійшли від ОКЛ, геріатричного пансіонату, МКЛ №1, обласного перинатального центру, Калуської міської лікарні та від приватних медичних закладів.
     Кожен з гостей зустрічі отримав у подарунок книжку “Мати і дитина”, а також ручку і блокнот з логотипом коледжу.  Володимир Васильович Стасюк побажав, аби у цьому блокноті були лише позитивні записи про фахівців, які прийдуть на роботу у їхні заклади. 
     Так продовжується особлива цьогорічна традиція: поважним  гостям і випускникам коледжу - у подарунок з нагоди 85-річчя ІФМФК книжка “Мати і дитина”.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165