Новини

Година спілкування і… мультфільм

     Незвично пройшла година спілкування у групі І-5 ОПП Лікувальна справа (класна керівниця Уляна Миколаївна Вітенко) КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165): це був спільний перегляд мультфільму «Думками навиворіт 2».
     Інколи здається, що перегляд мультфільмів – це тільки для дітей, але, поринаючи у  мультиплікаційний світ, можна отримати багато знань та важливих повідомлень для дорослого життя.
     Зі здобувачами освіти обрали цей мультфільм, тому що емоції важливі, а зрозуміти емоції підлітків – надскладна справа. Цікаво, що студенти знайшли багато схожості з персонажами і зробили висновки про важливість всіх емоцій у нашому житті та вміння ними керувати. За допомогою яскравих зображень і зрозумілого інструментарію автори мультфільму торкнулись навіть таких складних категорій, як свідоме і підсвідоме. І найголовніший  принцип – емоції дорослішають паралельно із дорослішанням їхнього носія, став рушійною силою сиквела.
     Така от незвична година спілкування, остання перед канікулами, вийшла у майбутніх фельдшерів групи І-5.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165