Новини

літні новинки літератури

 Бібліотека коледжу поповнилась чудовим виданням: ATLS Невідкладна медична допомога при травмі. Поглиблений курс для студентів/пер. з англ.– К.: Наш формат, 2023.– 464 с.:іл.

ATLS вважається світовим стандартом для медиків, які надають допомогу пацієнтам з травмою.

Посібник складається з 13 розділів і 7 додатків та містить важливу інформацію щодо ведення пацієнтів, зокрема, з травмою грудної клітки, голови, опорно-рухового апарату, ока, опіковою травмою, вагітних і постраждалих від насильства. Також посібник розповідає про первинний огляд, надання допомоги в умовах інцидентів з багатьма постраждалими, обмежених ресурсів і під час бойових дій.

Цю унікальну книгу подарував коледжу наш колишній випускник, генеральний директор КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ІФОР» М. Матейко.

Ще один книжковий подарунок отримала бібліотека коледжу від випускниці IV курсу Гладун Христини «Постійно обламані крила моїх недописаних книг». Юна авторка запрошує всіх читачів у світ поезії на сторінках свого видання.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165