Новини

Разом до перемоги

 У часи, коли країна стикається з великими викликами, важливість підтримки для військових важко переоцінити. Одним із прикладів такої підтримки в черговий раз є передача дрону від ІФМФК.

З ініціативи організації студентського самоврядування "Батьки і діти - разом" було проведено збір коштів. Працівники коледжу та студенти підтримали дану пропозицію та за невеликий проміжок часу зібрали потрібну суму ( 48 000 грн). Придбаний дрон оснащений сучасним обладнанням, зокрема високоякісною камерою, тепловізором та поворотними механізми. Завдяки таким технологіям військові зможуть швидше отримувати точну інформацію про ситуацію на полі бою та приймати тактичні рішення.

Директор коледжу Стасюк Володимир Васильович та голова студентського самоврядування Мандзюк Тетяна передали дрон полковнику, командиру 50 полку Національної гвардії України Ліневському Вадиму Васильовичу.

Передача дрону військовим не лише сприяє підвищенню ефективності Збройних Сил, але й демонструє патріотизм та відповідальність молодого покоління, яке готове робити свій внесок у захист України.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165