Новини

Завершилися вступні випробування для дев’ятикласників

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 21 липня завершилися вступні випробування для осіб, які вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів). Завтра будуть оприлюднені рейтингові списки рекомендованих до зарахування на регіональні місця.
     І перший день вступних випробувань в ІФМФК, і крайній випали на неділю. 21 липня остання група проходила співбесіду з української мови.
     Задля безпеки абітурієнтів співбесіда відбувалася в укритті на нульовому поверсі, де є санвузол, кулер з водою, аптечка. Умови безпечні і комфортні, особливо з огляду, яким спекотним виявився тиждень, коли відбувалися вступні випробування.
    До співбесіди цьогоріч в ІФМФК допущено 306 осіб на 210 місць регіонального замовлення. Загалом було сформовано 15 груп, в кожній по 20 вступників, оскільки подано багато заяв. Щодня по дві групи мали співбесіду з української мови.
     Про алгоритм проведення співбесіди ми неодноразово розповідали: вибір номера білету методом жеребкування, підготовка протягом певного часу своїх завдань, після невеликого відпочинку згідно з номером жеребкування – відповідь екзаменаторам. Одразу після співбесіди кожному оголошували оцінку.
     Завдання співбесіди з української мови відповідали вимогам програми загальноосвітніх навчальних закладів (5-9 класи). Екзаменатори до всіх абітурієнтів ставилися доброзичливо. Водночас члени приймальної комісії спілкувалися з вступниками, цікавилися їхніми захопленнями і досягненнями, мотивацією щодо вибору майбутнього фаху і освітнього закладу, де хочуть його здобувати.
     Результат співбесіди є конкурсним балом вступника для участі в конкурсі на місця регіонального замовлення. Рейтингові списки рекомендованих на ці місця будуть оприлюднені о 14.00 год. 22 липня. 23 липня, у вівторок, максимум у середу, 24 липня, планується завершити укладання договорів про надання освітніх послуг за регіональним замовленням, щоб студенти могли відпочити перед початком навчання в ІФМФК.
     Нагадаємо, що в цьому році передбачено 210 місць регіонального замовлення: на ОПП (спеціалізації) Сестринська справа – 94, Лікувальна справа – 93 і вперше після 9-го класу – Акушерська справа – 23.
     А конкурсний відбір на навчання за кошти фізичних осіб (контрактна форма навчання) здійснюватиметься за результатами розгляду мотиваційних листів. У четвер, 25 липня, після завершення зарахування вступників за регіональним замовленням, планується укладення договорів на контрактне навчання.
     Отож, протягом наступного тижня повністю завершиться зарахування студентів на перший курс Івано-Франківського медичного фахового коледжу на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра на основі базової середньої освіти (9 класів).
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165