Новини

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2016

     Один із найавторитетніших медичних коледжів України – Івано-Франківський базовий медичний коледж, 1 липня 2016 року провів урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам. Путівку у фахове життя отримали 66 фельдшерів і 137 медичних сестер.
     Приємним доповненням до отриманих дипломів стало нагородження багатьох випускників грамотами коледжу за успіхи у навчанні, здобутки у громадському житті закладу в художній самодіяльності, фізкультурно-масових заходах.
Слід відзначити, що і випускники коледжу успішно склали державний ліцензійний інтегрований іспит «Крок М», який 8-го і 14-го  червня по всій державі провів Центр тестування МОЗ України. Вони продовжили славну багаторічну традицію, розпочату у далекому 2001 році, – складати ці важливі іспити без двійок. І не тільки без двійок, а й отримувати щорічно результат, який є на  5-15% вищий, ніж національний.
     Цьогоріч 66 випускників спеціальності «Лікувальна справа» (кваліфікація – «фельдшер») склали  «Крок М» із результатом 90,7% зі 100-а можливих при загальнонаціональному показнику 82%. Ще кращий результат отримали 137 випускників спеціальності «Сестринська справа» (кваліфікація – «медична сестра») – 97,7% зі 100-а можливих, при загальнонаціональному показнику 85,7%. До речі, 97,7% - це найкращий результат цієї спеціальності за всі 15 років складання цих державних іспитів.
     За цими та цілим рядом інших важливих об’єктивних показників Івано-Франківський базовий медичний коледж є лідером серед медичних коледжів України. І це лідерство, до слова, він продовжує утримувати вже не один десяток років.
Випускників коледжу (а цьогоріч їх 203) поблагословив заступник капелана коледжу преподобний отець Петро Цідило.Із щирими напутніми словами до присутніх:  випускників, їхніх батьків, викладачів звернувся колишній випускник навчального закладу (випуск 1981р.), директор Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації, заслужений лікар України Мирон Матейко.
Щиро і проникливо, розчулено  та зі смутком у голосі випускники коледжу подякували викладачам за науку.
     Лунали пісні, звучали слова Присяги Випускника Івано-Франківського базового медичного коледжу, виконувався національний та духовний Гімни України.
     Від імені учасників урочистостей до могил полеглих на війні із Московським агресором та похоронених у Меморіальному сквері, були покладені квіти.
     Час збіг швидко. Попереду –, фахове життя. Побажаємо успіхів кожному випускнику.
З Богом!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo