Новини

Свято Посвяти

      31 серпня 2016р. на затишному заквітчаному подвір’ї Івано-Франківського базового медичного коледжу (вул. Г. Мазепи, 165) відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. Цьогоріч поріг одного з найавторитетніших (за якістю підготовки фахівців) медичних коледжів України переступили 300 юнаків та дівчат. Майбутніх медичних сестер, фельдшерів та акушерок привітав від імені департаменту охорони здоров’я та керівництва облдержадміністрації директор департаменту, заслужений лікар України, колишній випускник нашого закладу Мирон Матейко.
      Із напутнім словом від імені педагогічного колективу виступив директор Івано-Франківського базового медичного коледжу Володимир Стасюк, який також є випускником цього навчального закладу.
      Першокурсники отримали Боже благословення з уст капелана коледжу о. Йосафата Бойка, який здійснив таїнство свячення водою усіх присутніх.
      Своє студентське життя молодь розпочала з молитви. Вперше на урочистому зібранні з нагоди початку нового навчального року в колективному виконанні прозвучала Молитва студента. Капелан коледжу впродовж навчального року буде викладати першокурсникам факультативний курс основ християнської етики, який запроваджений у закладі з січня 2016р.
      Зі щирим вітальним словом від імені усього студентства закладу до першокурсників звернулася голова студентського самоврядування коледжу Іванна Грабарович; старшокурсники вручили студентам нового набору символічний студентський квиток та залікову книжку. Прозвучали також пісенні дарунки від лауреатів Всеукраїнських та обласних пісенних конкурсів Ольги Дудар (студентка ІІІ курсу) та Христини Кузів (студентка IV курсу).
      Делегація від усіх учасників святкового зібрання поклала квіти до пам’ятника Івана Франка та до могил Героїв, полеглих у боротьбі за незалежність України.
      Після урочистостей відбулася перша година спілкування студентів нового набору з керівниками груп та дирекцією коледжу. Адміністрація навчального закладу ознайомила батьків з особливостями організації навчально-виховного процесу в Івано-Франківському базовому медичному коледжі.
      Святкові заходи були спрямовані на утвердження у студентської молоді почуття обов’язку старанно вчитися та сумлінно працювати задля успішного майбутнього нашої держави.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165