Новини

Навчальні заняття з дотримання правил пожежної безпеки

     24 жовтня в гуртожитку коледжу відбулося показове заняття щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки, з практичним відпрацюванням питань евакуації мешканців на випадок пожежі.
     Практичне заняття проводилося з метою навчання мешканців та працівників гуртожитку у разі виникнення пожежі в приміщенні, а також здійснювати необхідні заходи і практично відпрацювати дії кожного у разі виникнення пожежі.
     Проведена бесіда зі студентами на теми: “Небезпека вдома й на вулиці”, “Правила користування побутовими, газо- та електроприладами”, “Дії під час пожежі у приміщенні « Надання першої домедичної допомоги».
     Крім того, у ході заняття присутні також виконали ряд вправ стосовно застосування вогнегасників. Фахівець із питань цивільного захисту Довган Я.М. продемонстрував порядок приведення в дію вогнегасників та способи гасіння загорань.
     Кожний із присутніх мав змогу особисто виконати вправи на випадок гасіння осередку пожежі обмеженого розміру при гасінні твердих горючих матеріалів та легкозаймистих речовин.
     Отримані теоретичні знання, що підкріплені практичними діями , нададуть змогу студентам не розгубитись у складній ситуації при пожежі - швидко прийти на допомогу, рятуючи своє та життя інших.
     Показове заняття провели - заступник директора з НВР Гарко Я.О., фахівець з питань ЦЗ Довган Я.М., інженер з ОП Кондратенко Т.В., завідувач гуртожитку Гончаренко Т.В.
 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo