Новини

Молодь Прикарпаття – 2016

     У рамках форуму студенти коледжу мали змогу ознайомитися з результатом соціологічного дослідження «Молодь України – 2015», яке проводилося компанією GFK Ukraine на замовлення Міністерства молоді та спорту України "Про молодь» та в нести пропозиції до нього, а також дізнатися про мережу та можливості молодіжних центрів, які діють на різних територіх України, дізнатись про можливість транскордних програм.
     На форумі виступили:
- Сергій Митрофанський – заступник Міністра молоді та спорту України 2014-2016рр., який доніс інформацію про розвиток молоді та створення нового проекту, що стосується обміну студентів з студентами Польщі і Литви. Кожен з бажаючих може подати заявку на сайті Міністерства молоді та спорту України.
- Валерій Семків – начальник служби у справах дітей Тисминецької РДА. Розповів про розвиток культури у західних областях, запропонував побудувати в Івано-Франківську Центр розвитку молоді.
- Мар’яна Циганин – голова ГО «Віолла», комерційний директор ТРК «РАІ», яка зацікавила перспективою створення молодіжних громадських організацій. Запропонувала студентам-медикам заснувати громадську організацію з паліативної допомоги.
- Анатолій Корнійчук – голова Івано-Франківської МГО ВМГО «Батьківщина молода». Розповів про створення нової громадської організації у нашому місті, яка розвиває студентське самоврядування навчальних закладів Івано-Франківська. Одним із учасників є студентське самоврядування нашого коледжу.
- Ігор Попалюк – голова Івано-Франківської МГО ВМГО «Батьківщина молода», начальник управління інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради. Запропонував ідеї до проекту розвитку міста. Свою ініціативу проявили і студенти нашого коледжу, а саме:
- зменшити оплату за проїзд у міському транспорті для студентів на 50%;
- поширити дію студентських квитків на міжміський транспорт;
- ввести замовлення на державні місця для спеціальності «Акушерська справа».
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo