Новини

Засідання педагогічної ради

24 листопада 2016 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, психолог, завідувач відділенням Усенко М.В. проаналізувала соціально-педагогічні та психологічні проблеми студентів нового набору та їх адаптацію в навчальному закладі. Було зазначено, що процес адаптації першокурсників до умов навчання в коледжі є дуже складним та багатогранним. Обговорювалися заходи, які дозволять подолати низку труднощів із адаптації першокурсників. Викладач фізики, керівник I курсу 5 групи Кравець О.Р. наголосив також на необхідності цілеспрямованої допомоги студентам першого курсу навчання в раціональній організації їх життєдіяльності та оптимальній соціальній адаптації до нових умов навчання.
     Робоча група у складі п’яти викладачів (Ярошевич О.Г., Будзик В.Г., Бондар Ю.М., Бажалюк В.М., Семків Г.Я.) проаналізували стан формування фахової компетентності молодших спеціалістів із дисциплін “Акушерство” та “Гінекологія”. Вивчаючи дане питання, комісія відзначила, що викладачі даного циклу виконали ухвалу попередньої педагогічної ради, плідно попрацювали і значно доповнили методичну документацію. Було оцінено організаційну роботу голови ЦК у цьому напрямку, проаналізовано вагомий доробок викладачів-початківців, які активно включились в оформлення навчально-методичних комплексів, формування професійних знань студентів з позицій медсестринства. Робоча група підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
    Кілька важливих питань було також обговорено у “різному”.

Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165