Новини

Містечко «Святого Миколая»

     Відвідавши дитячий будинок, у кожного з нас залишилось безліч емоцій. Зустріч із маленькими мешканцями сиротинця була не легкою, важко дивитись у ці маленькі щирі оченята, розуміючи ,що наша допомога їм – це маленька краплинка у порівнянні з тим, що пережили і переживають вони.
     Спілкування з дітлахами принесло дуже багато емоцій та спогадів. Приємно було погратися з ними, поспілкуватися цих декілька годин, побути з ними у цьому їхньому світі.
     Кожна дитина - це окрема особистість, що потребує опіки та уваги. Тому хочеться подякувати людям, які там працюють, адже кожного дня вони виконують таку потрібну роботу,допомагаючи цим діткам бути хоч трішечки щасливішими, одержуючи від своїх вихователів турботу та піклування , якої не відчули від своїх батьків та рідних.
     Таке спілкування з дітками до глибини душі вразило наших студентів, а в окремих – на очах з’явилися сльози, бо вони щасливі, що мають своїх батьків , які щоденно піклуються про них, даруючи їм своє тепло і ласку.

Враження студентів ІФБМК
1 курс 8 група

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165