Новини

X Генеральна асамблея ВМГО «Українська асоціація студентського самоврядування»

 
     29-го листопада 2016 року, в третю річницю розгону студентів на Майдані, в Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка відбулася X Генеральна асамблея Української асоціації студентського самоврядування. Планувалося обговорити актуальні проблеми студентського самоврядування, ухвалити резолюцію з низки питань та переобрати керівні органи.
     На Генеральну асамблею запрошені представники Міністерства освіти і науки, Комітету з питань науки і освіти ВРУ. Початок заходу - о 10 годині, орієнтовний час завершення – о 19 годині.
     Запрошення на Х Генеральну асамблею УАСС отримав також й Івано-Франківський базовий медичний коледж. На засіданні студентського самоврядування коледжу прийнято рішення про те, щоб студентку III курсу 9 групи, заступника голови студентського самоврядування Бугрин Ольгу делегувати на конференцію. Конференція проходила в червоному корпусі Київського Національного університету ім. Т.Г.Шевченка. Під час роботи асамблеї делегатів ознайомили з попередньою діяльністю УАСС разом з ОСС. Вказали на причини ліквідації Львівської УАСС, зміни щодо перейменування, про вибори президента, першого заступника та членів виконкому УАСС.
     Обирання нових членів пройшло шляхом таємного голосування після представлення кожним з кандидатів свого плану роботи. В кінці конференції консенсусом було вирішено змінити назву «Української асоціації студентського самоврядування» на «Українську асоціацію студентів». Новим президентом УАС обрано Фесенко Лідію, студентку Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова.
     Гостем заходу став Греба Роман Володимирович, заступник Міністра освіти і науки України. Відомий як борець із корупцією в органах державної влади.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165