Новини

Засідання педагогічної ради

     17 січня 2017 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, завідувачі відділеннями Усенко М.В., Годованець М.П., Валовіна А.М. проаналізували успішність та відвідування занять студентами в осінньому семестрі 2016-2017 н.р. Було визначено шляхи покращення навчальних досягнень студентів.
     Завідувач відділенням Валовіна А.М. здійснила ретельний аналіз результатів ліцензійного екзамену “КРОК-М” Акушерська справа.
Грунтовним був виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Мальованчук Н.В, яка проаналізувала роботу керівників груп за осінній семестр та заходи по усуненню недоліків. Було внесено пропозиції щодо оптимізації роботи керівників груп. Також обговорювалась практична реалізація в коледжі “Концепції 4-х рівнів духовного розвитку людини”. Повідомлялося, що суть концепції полягає у тому, щоб замість виховання посередньої людини виховувати особистість. Зазначалося, що в контексті розвитку особистості у навчально-виховний процес було, зокрема, впроваджено наступні заходи: 1) внесено деякі зміни до навчальної програми з історії України; 2) з метою духовного збагачення студентів введено факультатив з основ християнської етики; 3) для всебічного розвитку і можливостей студента впроваджено курси польської мови.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Гафійчук І.І. ознайомила членів педагогічної ради з проектом правил прийому на навчання до Івано-Франківського базового медичного коледжу у 2017 році. Гафійчук І.І. також поінформувала про роботу “Школи викладача-початківця”. Було проаналізовано результати анкетування “Адаптація викладачів-початківців до педагогічної діяльності в коледжі” та підведено підмумки роботи “Школи викладача-початківця” за осінній семестр.
Секретар педагогічної ради Смицнюк Л.Ф. доповіла про виконання рішень педагогічних рад за 2015-2016 н.р. Повідомлялося, що 95% рішень є виконаними. Окремі питання внесено у плани циклових комісій і будуть виконуватися у запланований термін.
     Голова профспілки Бандура І.М. поінформувала про фінансову діяльність первинної профспілкової організації за 2016 рік. Було внесено пропозицію щодо проведення звітно-виборних зборів працівників коледжу, які відбулися після завершення порядку денного педагогічної ради.
Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Кілька важливих питань було також обговорено у “Різному”.

Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165