Новини

Показове практичне заняття з фізичної культури спільно з НОК України «Do like OLYMPIANS»

     21 лютого 2016 року у спортивній арені нашого коледжу викладачем фізичного виховання Влашин Тетяною Олександрівною спільно з відділенням національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області проведено показове практичне заняття з фізичної культури, на яке запрошено триразову учасницю зимових Олімпійських ігор (Турин, Італія (2006 р.); Ванкувер, Канада (2010 р.); Сочі, Росія (2014 р.)), багаторазову чемпіонку України, переможницю та призера багатьох етапів Кубків світу з фрістайлу, майстра спорту України міжнародного класу з фрістайлу, члена збірної команди України Надію Діденко та багаторазову переможницю та призерку Чемпіонатів України та Європи, Кубків України, Європи та світу, переможець Олімпійського Молодіжного Фестивалю, фіналістку (VIII місце) XXIX Олімпійських Ігор у вправах на брусах (Китай, м. Пекін, 2008 р.), майстра спорту міжнародного класу, заслуженого майстра спорту України зі спортивної гімнастики, члена національної збірної команди України зі спортивної гімнастики 2003-2010 р. Дарію Згобу.
     Серед гостей заходу були: голова відділення національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, в.о. директора ОДЮСШ Мирослав Євгенович Карабін та відповідальний секретар відділення, ОДЮСШ заступник директора з навчально – тренувальної роботи Володимир Володимирович Антонець.
     Завітали гості у рамках Всеукраїнського проекту національного Олімпійського комітету України «Do like OLYMPIANS».
Під час заняття студенти мали змогу поспілкуватися з учасниками Олімпійських ігор, спільно з ними виконати загальнорозвиваючі вправи під керівництвом викладача та позмагатися у рухливій естафеті.
     За результатами заняття усі студенти групи отримала пам’ятні подарунки з олімпійською символікою.
 За особистий внесок у розвиток олімпійського руху на Прикарпатті та поширення ідеї олімпізму голова відділення національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін відзначив дипломами директора Івано-Франківського базового медичного коледжу Володимира Стасюка та викладача фізичного виховання Тетяну Влашин.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo