Новини

«Міс Королева коледжу 2017»

     Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в якийсь інший світ, який буде дарувати тільки усмішку і любов.
     Конкурсантки конкурсу «Міс Королева коледжу 2017» приваблювали чарівністю та талантами, красивим одягом та по-індивідуальному чарівними усмішками.
     За омріяний титул змагалися вісім найгарніших дівчат коледжу. Кожна учасниця, крокуючи подіумом, показала, що має не тільки гарні зовнішні дані, а ще й артистичність і харизму та, що саме вона гідна перемоги. Між виходами дівчат глядачів розважали піснями та танцями талановиті студенти коледжу. Ведучими свята були неповторна Вікторія Чекурак і гламурні Олег Гілязов та Артур Татарчук.
     Журі оцінювало претенденток на перемогу за гармонійністю образу, умінням рухатись, вишуканістю, артистичністю, музичністю, відчуттям ритму, невимушеністю...За підсумками всіх етапів конкурсу бажану корону отримала Козик Тетяна. У номінації «Міс глядацьких симпатій» за результатами голосування перемогла Штуковецька Мар’яна (IV курс 6 група). Всі учасниці отримали почесні звання:
«Міс фотогінічність» - Бурч Ілона (IV курс 1 група), «Міс сексуальність» - Мельник Галина (III курс 9 група), «Міс елегантність» - Ходан Христина (III курс 3 група), «Міс граціозність» - Пірус Анастасія (IV курс 6 група), «Міс унікальність» - Палагіцька Тетяна (III курс 1 група), «Міс неповторність» - Саприкіна Валентина (III курс 4 група).
     Наші красуні довели, що українські дівчата надзвичайно вродливі, витончені, чарівні. Не кожна дівчина має сміливість брати участь у конкурсах краси. Адже для цього потрібно бути не лише красивою, розумною та дотепною, а й мати неабияку силу волі. Учасниці конкурсу отримали пам’ятні подарунки від директора коледжу Стасюка В.В., організатора конкурсу, заступника директора з виховної роботи Мальованчук Н.В., ідейного натхненника та сценариста-постановника Ярошевич О.Г.
     Висловлюємо слова подяки перукару-модельєру, візажисту Фітковській Роксолані, майстру макіяжу Клюс Лілії, звукооператору Пинилу Р.М., художньому керівнику Дутці М.М., керівнику спортивно-танцювального дуету «Штучки» Міроновій Л.М., інженеру Земану І.З., за підтримку в організації та проведенні конкурсу.
 

Висловлюємо щедре тепло вдячності за ніжні, чарівні хвилини весняних душевних переживань нашим граційним красуням конкурсу!

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo