Новини

Відбулося засідання педагогічної ради

     30 березня 2017 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, робоча група у складі п’яти викладачів, очолювана головою циклової методичної комісії хірургічних дисциплін В.М. Василюком, досліджувала тему: “Особистісно-орієнтована взаємодія викладача і студента – складова педагогічного процесу при вивченні гуманітарних та соціально-економічних дисциплін”. Було проаналізовано застосування викладачами сучасних технологій навчання на заняттях, створення педагогічних умов для їх упровадження в навчально-виховний процес. Було також визначено наявні проблеми та знайдено нові шляхи ефективного формування умінь педагогічного спілкування викладачами циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Робоча група підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
     Грунтовним був виступ заступника директора з навчально-виробничої роботи Я.О. Гарка, який поінформував про підготовку до проведення в коледжі Дня творчості і пошуку та доповів про стан готовності дослідницько-пошукових робіт студентів-гуртківців. Повідомлялося, що цього року студентська науково-теоретична конференція буде проведена 22-24 травня у коледжі. Керівники та студенти творчих груп при кабінетах та лабораторіях готуються до цієї події. Деякі дослідницько-пошукові та інформаційні роботи вже готові, а інші – на завершальному етапі. Я.О. Гарко також проаналізував результати анкетування серед студентів ІV курсу спеціальностей “Сестринська справа” та “Лікувальна справа”. Під час обговорення члени педагогічної ради висунули цілий ряд цікавих пропозицій та побажань на цю тему.
     Кілька важливих питань було обговорено у “Різному”.
     Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo