Новини

Засідання педагогічної ради

     27 квітня 2017 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.     
     Так, зокрема, робоча група у складі п’яти викладачів (Іванишин Г.І., Лаврук К.Р., Гриців М.М., Кузнєцов П.М., Влашин Т.О.) досліджувала тему: “Стан викладання та рівень навчальних досягнень студентів з математики, інформатики, фізики”. Було проаналізовано використання інноваційних технологій на заняттях математики, фізики, інформатики, їх вплив на засвоєння навчального матеріалу; форми контролю знань, умінь та навичок з предмета; об’єктивність оцінювання навчальних досягнень студентів. Було також здійснено порівняльний аналіз результатів контрольних робіт та семестрового оцінювання. Комісія досліджувала застосування міжпредметних зв’язків, вивчала проведену роботу з обдарованою студентською молоддю. Було проаналізовано навчально-методичне забезпечення предметів: математики, фізики, інформатики та вплив консультацій на підвищення рівня навчальних досягнень студентів. Робоча група підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
     Грунтовним був виступ вихователя гуртожитку Гончаренко Т.В., яка доповіла про взаємодію адміністрації, керівників груп, вихователя та студентів, які проживають у гуртожитку. Повідомлялося, що 21 вересня 2016 року відбулося урочисте відкриття студентського гуртожитку. Він є комфортним і затишним для студентів, у ньому створені усі умови для навчання і відпочинку, фізичного розвитку та заняття улюбленою справою. Студентів було ознайомлено із правилами техніки безпеки та правилами внутрішнього розпорядку в гуртожитку. Вихователь поінформувала про створення студентської ради, її склад, основні завдання та функції. Було також визначено основні завдання та обов’язки вихователя гуртожитку. Під час обговорення члени педагогічної ради висунули ряд пропозицій та побажань на цю тему.
     Кілька важливих питань було обговорено у “Різному”. Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
 
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.
 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165