Новини

Останні КРОКи до отримання довгоочікуваного диплому та здобуття престижної та відповідальної професії. В Івано-Франківському базовому медичному коледжі розпочалися державні екзамени.

      З 22 червня у коледжі відповідно до Положення про організацію та проведення комплексного кваліфікаційного екзамену, Положення про організацію та проведення державної атестації (розробленого  відповідно до законів України «Про вищу освіту», «Про освіту», галузевих стандартів освіти, наказу Міністерства освіти і науки України від 24.05.2013р. №584 «Про затвердження положення про порядок створення та організацію роботи ДКК у ВНЗ України») розпочалися державні екзамени.
      Форма Державної атестації випускників передбачає перевірку теоретичних знань та  практичних навичок і вмінь  студентів відповідно до  навчальних програм та визначає їх готовність до професійної діяльності.
Відповідно до наказу ДОЗ ОДА, Державну кваліфікаційну комісію, яка проводить атестацію випускників спеціальності «Лікувальна справа» очолив Матейко Мирон Федорович – головний лікар комунального закладу «Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, заслужений лікар України  та випускник нашого навчального закладу у 1981 році.
     Атестацію випускників спеціальності «Сестринська справа» проводить ДКК під керівництвом Бойко Марії Андріївні - начальника управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, головного позаштатного спеціаліста з епідеміології Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації, яка у 1989 році закінчила наш навчальний заклад.
     Студенти спеціальностей «Лікувальна справа» та «Сестринська справа» успішно склали теоретичну частину екзамену – ліцензійний  іспит КРОК М, який проводив центр тестування МОЗ України та показали високий рівень фахової підготовки, результати якого значно перевищують національні: 
  • 67 випускників спеціальності «Лікувальна справа» отримали результат 95,7% (із ста можливих, при національному показнику 86,18%);
  • 182 випускники спеціальності «Сестринська справа» отримали результат 94,4% (із ста можливих, при національному показнику 86,2%).
     До речі, Івано-Франківський базовий медичний коледж, чи не єдиний в Україні, студенти якого за всю історію складання цих важливих державних іспитів не одержали жодної двійки.
     Для проведення  практичної  частини державного екзамену у коледжі модернізовано навчально – тренінговий зал, який оснащено сучасним  обладнанням та фантомами.
     Бажаємо випускникам  успішно скласти екзамен та отримати  довгоочікувані дипломи фахівців молодшого медичного спеціаліста.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo