Новини

Знову осені барвисті кольори виграють багряними нитками...

Знову осені барвисті кольори виграють багряними нитками, у майбутнє зміна молода впевнено іде знання стежками…
      31 cерпня напередодні Дня знань, на подвір’ї Івано-Франківського базового медичного коледжу відбулася посвята першокурсників у студенти. 300 юнаків та дівчат поповнили велику студентську сім’ю нашого навчального закладу. В цей день переплітаються юність, мрії, надії і віра в майбутнє… Капелан коледжу о.Йосафат Бойко поблагословив усіх присутніх та окропив свяченою водою. Директор департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Мельник Роман Михайлович у вітальному слові наголосив, що Івано-Франківський базовий медичний коледж - один з найкращих медичних коледжів України з потужною матеріальною базою та кваліфікованим педагогічним колективом.
     Володимир Васильович Стасюк, директор Івано-Франківського базового медичного коледжу, у своєму виступі привітав першокурсників та запевнив, що вони у нашому навчальному закладі отримають ґрунтовні фахові знання та матимуть змогу вдосконалити Богом дані таланти. Присутні вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя за волю та незалежність нашої Батьківщини і поклали квіти до могил у меморіальному сквері м.Івано-Франківська.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165