Новини

Планове засідання педагогічної ради

     Так, зокрема, завідувачі відділеннями Вацеба М.В., Янківська М.І., Валовіна А.М. проаналізували успішність та відвідування занять студентами в осінньому семестрі 2017-2018 н.р. Було визначено шляхи покращення навчальних досягнень студентів.
     Грунтовним був виступ заступника директора з виховної роботи Мальованчук Н.В, яка проаналізувала роботу керівників груп за осінній семестр та заходи по усуненню недоліків. Обговорювались такі напрями виховної роботи як національно-патріотичне виховання особистості, морально-правове, художньо-естетичне, трудове та фізичне виховання. Повідомлялося, що виховна робота проводиться згідно з планом роботи, затвердженим директором коледжу, який відповідає принципам Концепції національного виховання студентської молоді. При цьому враховуються пропозиції студентів академічних груп, органів студентського самоврядування. Це допомагає проектувати позитивні результати, зводити в єдине інтереси педагогічного і студентського колективів, адміністрації. Було внесено пропозиції щодо оптимізації роботи керівників груп.
     Методист Івано-Франківського базового медичного коледжу   Гафійчук І.І. поінформувала про роботу “Школи викладача-початківця”. Обговорювалось питання адаптації викладачів-початківців до педагогічної діяльності в коледжі. Було підведено підсумки роботи  “Школи викладача-початківця” за осінній семестр.
     Кілька важливих питань було також обговорено у “Різному”. Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165