Новини

Година спілкування з представниками правоохоронних органів

      Знати свої обов'язки – еталон безпеки та освіченості на сьогодні. Часто, занурюючись у підліткові турботи, ми і не маємо уявлення про те, що ми – велична частина суспільства, маємо свої права, а головне - найсильнішу зброю - гарант нашої захищеності. У вже частково відомий правовий світ, студенти групи 1-5 занурилися 05.02 на годині спілкування з представниками внутрішніх правоохоронних органів. Ми пізнали ще одну сторінку симбіозу права та медицини, яку відкрили намкандидат юридичних наук, старший науковий співробітник НАВС Гуцуляк Микола Ярославович та майор міліції Равлюк Ігор Іванович. 
За круглим столом студенти разом із гостями обговорювали питання про наші права та обов’язки (як неповнолітніх), відповідальність за ті чи інші злочини; престиж професії військових медиків. Впевнена, що якась година бесіди з людьми, які є фахівцями в правовому світі, врятують нас від несправедливості та небезпеки, гарантуючи щасливе та надійне життя!

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165