Новини

Чорнобиль не повинен повторитись

     В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
     До 32-х роковин Чорнобильської катастрофи студенти групи І-8 разом із керівником групи Федюк О.Я. провели відкриту годину спілкування на тему “Чорнобиль не повинен повторитись”.
     Метою заходу було осмислення та усвідомлення масштабів трагічної події, відповідальності перед наступним поколінням;  виховання любові до рідного краю та глибокої поваги до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього життя людства; розвиток почуття гордості за свій народ.
     На годині спілкування студенти ознайомились з історією ЧАЕС до трагедії, розповіли про причини та наслідки катастрофи, згадали героїв, які віддали своє життя, рятуючи світ від радіаційної чуми, показали, як вигядає зона відчуження сьогодні, переглянули декілька відеосюжетів, пов’язаних із цією подією.
     Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль… Чорнобиль – попередження, набат, його уроків людство не забуде!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165