Новини

Зустріч студентів з Петром Парипою

      23 квітня 2018 року у актовій залі Івано-Франківського базового медичного коледжу відбулася зустріч студентів з Петром Парипою – автором унікальної збірки оповідей про видатних українських особистостей під назвою «Великі українці без масок». Під час візиту до коледжу письменник презентував студентам свою книгу, розкривши секрети створення цікавої збірки.
      У збірці представлено більш, ніж 2 000 оповідок про життя близько двохсот культових постатей української історії, культури та літератури. Кожен з них унікальний у своїй сфері діяльності, їхній вклад у формування та розвиток нашої культури – неоціненний, але не слід забувати, що всі вони були звичайними людьми зі своїми особливостями та недоліками».
     Під час презентації книги «Великі українці без масок» Петро Парипа поділився своїми враженнями від написання книги та привідкрив секрети творення збірки. Відтак, усі присутні дізналися, що на формування унікального видання автор витратив 13 років, опрацювавши 1300 літературних джерел.
     Дана зустріч не залишила байдужими ні викладачів, ні студентів.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165