Новини

Регіональна робоча зустріч «Реформування медсестринства в охороні здоров’я України. Адміністрування діяльності медичної сестри»

       27 вересня на базі Івано-Франківського базового медичного коледжу за участю директора ДУ «Центральний методичний кабінет підготовки молодших спеціалістів МОЗ України» Катерини Балабанової та експерта ДОЗ ОДА з питань медсестринства Наталії Ружило відбулась регіональна робоча зустріч з представниками адміністрації та педагогічних колективів Івано-Франківського базового медичного коледжу, Коломийського медичного коледжу ім. Івана Франка та Івано-Франківського національного медичного університету. Основною темою для обговорення було визначено «Реформування медсестринства в охороні здоров’я України. Адміністрування діяльності медичної сестри».

     Учасники зібрання обговорили актуальні проблеми і перспективи розвитку та реформування медсестринства в Україні, а саме:
  • законопроекти: «Про фахову передвищу освіту» № 8321, зареєстрований народним депутатом Марченком О.О., «Про фахову передвищу освіту» №8321/1, зареєстрований народними депутатами Кремінем Т.Д., Бриченком І.В.;
  • перспективні шляхи трансформації підготовки молодших спеціалістів медичного профілю в контексті реформування вищої освіти;
  • напрямки та перспективи післядипломної освіти. Організація безперервного професійного розвитку медичної сестри.
     З розглянутих питань прийняті рекомендації для Міністерства охорони здоров'я України.
         Учасники засідання також ознайомилися  з матеріально-технічною базою навчального закладу (у т.ч. навчально-тренінговий зал, музей та студентський гуртожиток); відвідали заняття, на яких викладачі коледжу поділились досвідом використання інтерактивної дошки та інтерактивної панелі (Touch Board).

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo