Новини

Методичне об’єднання керівників груп

     13 листопада 2018 року з метою організації та підвищення ефективності роботи керівників груп у коледжі проведено методичне об'єднання керівників груп. Керівництво роботою МО здійснює голова методичного об’єднання – заступник директора з виховної роботи Н. Мальованчук.
     В основу роботи методичного об’єднання керівників груп закладено Концепцію національного виховання студентської молоді, яка є складовою частиною системи національного виховання громадянина України.
     Робота методичного об’єднання здійснюється відповідно до плану роботи. Практикується використання різних форм роботи: семінарів, конференцій, виступів, круглих столів з метою обміну досвідом роботи з питань виховання студентської молоді.
     У роботі методичного об’єднання керівників груп взяли участь: директор коледжу Стасюк В. В., заступник директора з виховної роботи Мальованчук Н. В.,

практичний психолог коледжу Усенко М. В.

Практичним психологом коледжу Усенко М. В. з керівниками груп було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Булінг у колективі».

Булінг – це  новий термін, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві. Булінг – це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження. В системі цькування (булінгу) вирізняють три сторони: жертви, нападники та свідки.

Булінг може проявлятись у вигляді психологічного тиску (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичних знущань (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше). Не рідко фізичний і психологічний тиск об’єднуються.

Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми, мають проблеми психо-емоційного розвитку.

Керівники груп отримали знання, які зможуть використовувати у виховній роботі зі студентами.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165