Новини

Збори батьків студентів першого курсу спеціалізацій «Сестринська справа», «Лікувальна справа» та для батьків студентів другого курсу спеціалізації «Акушерська справа».

     23.11.2018 р. у Івано-Франківському базовому медичному коледжі були проведені збори батьків студентів першого курсу спеціалізацій «Сестринська справа», «Лікувальна справа» та для батьків студентів другого курсу спеціалізації «Акушерська справа».
     Актова зала навчального закладу була заповнена вщент, що свідчило про значний інтерес батьків до успіхів своїх дітей та майстерності педагогів-наставників.
     Адміністрація та педагогічний колектив доклали максимальних зусиль, щоб студенти  за короткий період навчання отримали ґрунтовні знання та мали можливості творчого розвитку. Значна частина студентської молоді показала добрий та високий рівень знань у навчанні. Також наші студенти проявили високий інтелектуальний рівень на заняттях гуртків, окремі студенти вже зуміли одержати призові місця у  художній самодіяльності.
  Яскравим прикладом патріотичного виховання, розвитку мовно-літературних здібностей студентів був виступ переможниці обласного конкурсу читців поезії присвяченого Дню української писемності та мови, студентки I курсу 5 групи спеціалізації «Лікувальна справа» Христини Яворської у номінації «Авторський вірш».
    Батьківські збори відбулися у дружній  родинній атмосфері. Присутні  обмінялися думками з приводу підготовки молодших медичних спеціалістів. Дирекція та педагогічний колектив  вдячні батькам за те, що обрали для своїх дітей саме наш навчальний заклад своєрідним стартовим майданчиком для успішної життєвої дороги. І недарма, бо Івано-Франківський базовий медичний коледж є одним із найавторитетніших в Україні за якістю підготовки медичних кадрів.       
   Після закінчення загальноколеджних зборів відбулися зустрічі  батьків з керівниками навчальних груп.
   Адміністрація коледжу висловлює подяку батькам за участь у заході, а педагогічному колективу за належний рівень його організації та проведення.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165