Новини

Планове засідання педагогічної ради

     29 листопада 2018 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Робоча група у складі чотирьох викладачів (Римар Н.А., Вацеба М.В., Басараб Г.В., Федюк О.Я.) досліджувала тему: “Застосування інтерактивної дошки на заняттях загальноосвітніх предметів – один із основних ефективних методів забезпечення якості освітнього процесу”. Зазначалося, що застосування інтерактивної дошки дозволяє викладачу набагато ефективніше управляти демонстрацією візуального матеріалу, організувати групову роботу і створювати власні інноваційні розробки; сприяє підвищенню якості освіти шляхом впровадження сучасних технологій; допомагає реалізувати один з основних принципів “учись вчитися”. Комісія підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
     Завідувач відділенням Вацеба М.В. та психолог Усенко М.В. проаналізували соціально-педагогічні та психологічні проблеми студентів нового набору та їх адаптацію в навчальному закладі. Повідомлялося, що процес адаптації першокурсників до умов навчання в коледжі є дуже складним та багатогранним. Обговорювалися заходи, які дозволять подолати низку труднощів по адаптації першокурсників.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Гафійчук І.І. ознайомила членів педагогічної ради з правилами прийому на навчання до Івано-Франківського базового медичного коледжу у 2019 році. 
     Секретар педагогічної ради Смицнюк Л.Ф. доповіла про виконання рішень педагогічних рад за 2017-2018 н.р.  Повідомлялося, що 95% рішень є виконаними. Окремі питання внесено у плани циклових комісій і будуть виконуватися у запланований термін.
     Кілька важливих питань обговорювалось у “Різному”.  Зокрема, методист коледжу Гафійчук І.І. проаналізувала відвідані заняття викадачів. Зазначалося, що метою відвідування занять було: надання методичної допомоги викладачам, обмін досвідом, самоосвіта та самовдосконалення. Під час обговорення висловлювались пропозиції та побажання на цю тему.
     Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
     Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165