Новини

Щорічний Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Ліра Гіппократа – 2018"

     9 грудня 2018 року в Києві відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків та працівників медичних закладів України "Ліра Гіппократа – 2018".  Івано-Франківський базовий медичний коледж представляли дві талановиті студентки, які здобули дипломи першого ступеня.
     Фестиваль-конкурс відбувався в концертному залі Київської дитячої школи мистецтв імені Стефана Турчака і зібрав медичну громадськість з усієї України. У конкурсі взяли участь творчі колективи медичних коледжів та університетів: Івано-Франківський базовий медичний коледж, Харківський національний медичний університет, Івано-Франківський національний медичний університет, Вінницький національний медичний університет ім. М.І.Пирогова, Львівський  національний медичний університет ім. Д. Галицького, Луганський державний медичний університет, Київський національний медичний університет ім. О.О.Богомольця (40 учасників).
     Івано-Франківський базовий медичний коледж на конкурсі представляли: студентка-другокурсниця Христина Семенюк, студентка четвертого курсу Віра Анкудович, які брали участь у співочому конкурсі естрадного жанру та отримали диплом першого ступеня. Окремо дипломом за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва нагородили художнього керівника нашого коледжу –  Кушнір Ганну Сергіївну.
     Віра Анкудович та Христина Семенюк відзначили, що до конкурсу готувалися цілий рік. Дуже задоволені участю у фестивалі і поїздкою до Києва; отримали море позитивних емоцій  та  неабиякий досвід, адже вони є не тільки студентами-медиками, але й творчими особистостями. Музика – це їхнє захоплення, вона дозволяє розкриватися  не лише в навчанні, а й у творчості. А брати участь у таких фестивалях і конкурсах, представляти рідний коледж на всю Україну – це честь для них.
     Студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу вже далеко не вперше беруть участь у цьому фестивалі і чи не щороку здобувають дипломи лауреатів.
     P. S. Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків та працівників медичних закладів України «Ліра Гіппократа» проводиться Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством освіти і науки України, творчою спілкою «Асоціація діячів естрадного мистецтва України», Національною радіокомпанією України, Національною телекомпанією України. Цей захід покликаний сприяти піднесенню рівня поширення кращих зразків сучасного і класичного мистецтва, виявленню нових талановитих виконавців і авторів тощо.
    Адміністрація, педагогічний та студентський колективи пишаються такими творчими студентами та бажають  творчій молоді успіхів і нових перемог.
.be">Ліра Гіппократа - 2018

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo