Новини

Робочий візит до міста Потсдам (Німеччина), клініку «ERNST VON BERGMANN»

     Івано-Франківський базовий медичний коледж продовжує  налагоджувати співпрацю з Німеччиною.
     З метою набуття досвіду з підготовки медичних сестер, ознайомленням з умовами перебування українських випускників медичних коледжів у Німеччині, умовами стажування та працевлаштування, у період з 23.01. по 26.01.2019 року методистом коледжу Гафійчук Іриною Іванівною та викладачем німецької мови Гафійчук Олесею Іванівною здійснено робочу поїздку в м. Потсдам, клініку «ERNST VON BERGMANN»
     Представники коледжу відвідали відділення клініки, детально ознайомились з їхнім оснащенням, з умовами роботи медичного персоналу та перебування пацієнтів, а також наданням медичної допомоги. При клініці  функціонує медичний навчальний заклад «Gesundheitsakаdemie Ernst von Bergmann», де створені усі належні умови для якісної підготовки, навчання майбутніх медичних сестер.
     Випускники коледжу, які отримали диплом «молодшого спеціаліста» та володіють німецькою мовою на рівні В1, мають можливість проходити стажування (робота помічником медичної сестри), під час якого особлива увага зосереджена на вдосконалення практичного навчання та поглиблення знань німецької мови до рівня В2 (необхідні вимоги для визнання диплома). Після успішного завершення стажування наші випускники отримують можливість офіційного працевлаштування в клініці.
     Слід відзначити, що атмосфера в клініці привітна, доброзичлива, панує взаєморозуміння, взаємопідтримка. Українським медичним працівникам завжди надається допомога, як професійна, так і психологічна, забезпечуються гідні умови проживання (гуртожиток на території клініки).
     Під час візиту представники коледжу отримали вичерпну інформацію про умови стажування та подальшого працевлаштування в клініці «ERNST VON BERGMANN».
     Випускники Івано-Франківського базового медичного коледжу є висококваліфікованими медичними працівниками, мають належну теоретичну та практичну підготовку для роботи не тільки в Україні, а й за її межами.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165