Новини

Герої не вмирають

      2014 рік був тяжким для України роком, який забрав багатьох Героїв — справжніх українських синів. Але їх життя були віддані не марно: вони  стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.  Їх  назвали «Небесною сотнею» тому, що вони загинули  за правду, свободу,  незалежність  своєї держави  і  ціною жертовності  показали, що наш український дух  є незламним, а народ  – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там,  на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава, Героям Майдану. 
     21 лютого студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу відвідали показ фільму Ахтема Сеїтаблаєва "Кіборги" про оборону Донецького аеропорту українськими військовими, а також було проведено виховну годину на тему: «Герої не вмирають», присвячену 5-й річниці трагічних подій на Майдані та вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні.
     Даний захід підготували студенти першого курсу 6 групи спеціалізації «Сестринська справа» під керівництвом керівника групи Рудницької О.М.
Ведучі розповіли про події на Майдані під час Революції Гідності з 21 листопада 2013 року по лютий 2014 року. Події на Майдані під час Революції Гідності назавжди змінили Україну і самих українців, підняли національний і патріотичних дух. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Тому присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та  військових, які боронили єдність та суверенність нашої держави у зоні проведення АТО. Адже кожен з них здійснив особистий подвиг - віддав найцінніше – своє життя заради України.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165