Новини

Засідання Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти

     27 лютого 2019 року у столиці України відбулося розширене засідання Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти, на якому розглядалися проекти Законів України «Про фахову передвищу освіту». У розширеному засіданні Комітету взяв участь член робочої групи по розробці Закону «Про фахову передвищу освіту», директор Івано-Франківського базового медичного коледжу Володимир Стасюк. До слова, Володимир Стасюк є єдиний серед керівників медичних навчальних закладів у складі цієї робочої групи.
     На засідання Комітету було прийнято рішення про внесення на розгляд Верховної Ради доопрацьованого проекту Закону «Про фахову передвищу освіту».
     Перший заступник голови Комітету Олександр Співаковський висловив переконання від імені членів Комітету, що Закон повинен бути прийнятий Верховною Радою не пізніше травня 2019 року. У розширеному засіданні Комітету взяла участь і виступила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
     Слід відзначити, що члени Комітету одноголосно проголосували за доопрацьований членами робочої групи законопроект «Про фахову передвищу освіту».

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165