Новини

Співпраця з Німецькою клінікою продовжується…

     Протягом 11-12 березня 2019 року вісім викладачів Івано-Франківського базового медичного коледжу, включно із директором закладу, взяли участь у німецько-українському семінарі в рамках проекту «Україна – здоров’я дітей. Розвиток дитячої та підліткової медицини».
     Учасниками семінару, який проходив у м. Львів (конференцзала готелю «Дністер»), були провідні працівники німецької клініки              ім. Ернста фон Бергманна, що у Потсдамі. До слова, із цією клінікою наш коледж успішно налагоджує тісну і продуктивну співпрацю, зокрема із Академією здоров’я (аналог нашого медичного коледжу), яка функціонує при клініці.
     Слід зазначити, що співорганізаторами семінару виступили Міністерство охорони здоров’я України і Федеральне Міністерство здоров’я Німеччини. У роботі семінару від нашої області брали також участь очільники з медсестринства деяких закладів м. Івано-Франківська і м. Калуша.
     Теоретична частина була присвячена організації ефективної роботи медичного персоналу та його навчанню, контролю якості роботи, інфекційній безпеці, деяким питанням невідкладної допомоги тощо.
     Під час практичної частини відпрацьовувались практичні навички на тренажерах, які є рідкісними навіть у Німеччині.
     У середу, 13 березня ц.р. керівник проекту Олена Ларіна, представник керівництва клініки, яка відповідає за міжнародну співпрацю та керівник проекту в Україні Анна Демидова відвідали Івано-Франківський базовий медичний коледж. Поважні гості мали змогу ознайомитись з деякими інноваційними особливостями навчального процесу, технічним відділом музею коледжу, роботою бібліотеки, умовами проживання студентів в гуртожитку коледжу. Гості висловили своє щире захоплення побаченим і почутим.
     Відбувся обмін думками з керівництвом коледжу та були накреслені заходи на найближчу перспективу.
Прес-служба коледжу

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo