Новини

Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "WORLD OF TALENTS"

     15-17 березня 2019 року в Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "WORLD OF TALENTS".  Івано-Франківський базовий медичний коледж представляла  студентка IV курсу, неодноразова лауреатка Міжнародних конкурсів та фестивалів Віра Анкудович.
  Фестиваль-конкурс відбувався в палаці естетичного виховання учнівської молоді. У конкурсі взяли участь колективи та виконавці з міст: Івано-Франківська, Харкова, Вінниці, Львова, Луганська, Києва, Закарпаття, Білорусії та Польщі (117 учасників).
      Віра Анкудович брала участь у співочому конкурсі естрадного жанру.  Отримала диплом першого ступеня та була нагороджена безкоштовним сертифікатом на Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини моря», який відбудеться 19-21 квітня 2019 року у м. Одеса. Окремою подякою за високу педагогічну та виконавську майстерність у підготовці учнів до участі у фестивалі мистецтв, за власний приклад у вихованні культурних та мистецьких смаків дітей і молоді організатори  нагородили художнього керівника  коледжу –  Кушнір Ганну Сергіївну.
     Віра Анкудович відзначила, що дуже задоволена участю у фестивалі і поїздкою до Львова. Наголосила, що отримала море позитивних емоцій  та  неабиякий досвід, адже Міжнародний фестиваль-конкурс "WORLD OF TALENTS" дає змогу проявити себе та продемонструвати своє мистецтво в жанрі вокалу.  А брати участь у таких фестивалях-конкурсах, представляти рідний коледж на всю Україну – це честь для неї.
     P. S. Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "WORLD OF TALENTS" проводиться організаторами та партнерами фестивалю-конкурсу: Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді, Міжнародний фестиваль центр «АРТФест-Портал», інформаційно-ресурсний центр «Крок вперед», національна Всеукраїнська музична спілка, академія мистецтв «Golden Sound». Цей захід покликаний сприяти розвитку та пропаганді культури, як важливої форми сучасної комунікації світогляду, естетичних смаків дітей і молоді, популяризації різних видів мистецтва світової, європейської і національної культур, виявленню нових талановитих виконавців і авторів тощо.
     Адміністрація, педагогічний та студентський колективи пишаються перемогою  студентки Віри Анкудович та бажають  творчих успіхів і нових перемог.
.be">Віра Анкудович

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo