Новини

Проведення онлайн-лекцій

     Незважаючи на відстань та різницю в часі, Івано-Франківський базовий медичний коледж підтримує зв'язок з колишнім випускником доктором наук, професором, директором метаболомічної центральної лабораторії при дослідницькому інституті дитини штату Арканзас Степаном Мельником.
     18 квітня педагогічний колектив коледжу мав унікальну можливість послухати корисну, доступну і цікаву лекцію в онлайн-режимі на тему: «Нові напрямки в біомедичних дослідженнях».
     Пан Степан Мельник звернувся до колективу коледжу з вітальним словом з нагоди 80-ої річниці Івано-Франківського базового медичного коледжу. «Саме той життєвий досвід, який ми отримали в училищі (нині коледжі), спрямував нас на правильну життєву дорогу. Мікроклімат в начальному закладі надзвичайно сприятливий для навчання та самовдосконалення студентів. У коледжі панує напівдомашня атмосфера, кожному студентові приділяється належна увага», - відмітив пан Степан.
     Щиро вдячні професору за цікаву лекцію, теплі та щирі слова на адресу коледжу! Чекаємо наступних зустрічей!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165