Новини

Планове засідання педагогічної ради

     23 квітня 2019 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд  питань, які мають важливе значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, методист Івано-Франківського базового медичного коледжу Римар Н.А. проаналізувала готовність студентів ІІ курсу спеціалізацій “Сестринська справа” та “Лікувальна справа” до ДПА в формі ЗНО з української мови, математики, історії України. Вона повідомила про результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Загалом студенти справилися із завданнями, однак, є ще такі, що входять у групу ризику. Розроблено заходи щодо покращення рівня знань: складено графік для проведення додаткових консультації, проведено батьківські збори з питань підготовки до ЗНО, підготовлено та розроблено наближені тестові завдання до тестів ЗНО, проводяться консультації відповідно до графіка та розкладу.
     Змістовною була доповідь заступника директора з навчально-виробничої роботи Я.О. Гарка, який виступив з наступним питанням порядку денного педагогічної ради: “Стан та шляхи покращення фахової підготовки та професійної компетентності студентів коледжу”. Він проінформував, що в Івано-Франківському базовому медичному коледжі робота з практичної підготовки студентів спрямована на вдосконалення практичних навичок, поглиблення професійних знань та вмінь, запровадження в навчальний процес передових педагогічних технологій. Відповідні знання та практичні вміння формуються у студентів на заняттях у кабінетах доклінічної практики та на клінічних базах під керівництвом викладачів і медичного персоналу закладів охорони здоров’я. Під час обговорення було внесено ряд пропозицій та побажань щодо покращення  фахової підготовки та професійної компетентності студентів коледжу.
     Кілька важливих питань було також обговорено у “Різному”. Із узагальненнями питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165