Новини

Зустріч студентів першого курсу спеціалізації «Сестринська справа» із кандидатом філософських наук, експертом з питань сімейної політики та сімейних відносин, президентом ВБФ «Сім’я» Адріаном Буковинським.

     22 травня 2019 року в Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулася зустріч студентів першого курсу спеціалізації «Сестринська справа» із кандидатом філософських наук, експертом з питань сімейної політики та сімейних відносин, президентом ВБФ «Сім’я» Адріаном  Буковинським.
     Адріан Буковинський висвітлював актуальне питання «Приготування до подружнього життя», акцентував увагу на непідготовленості до подружнього життя молодих людей. Вони задумуються більше над організацією весілля, ніж про спільне сімейне життя.
     З часом подружжя зіштовхується з реальністю і не завжди вистачає терпіння і підготовки для подолання труднощів, які виникають. Тому саме завдяки таким зустрічам, майбутнє подружжя може отримати корисну інформацію, як можна уникнути цього. Разом із студентами обговорили теми «Покликання бути чоловіком і жінкою у родині» зазначили, що на першому плані завжди має бути родина, на другому - діти і батьки, а потім кар’єра і фінансовий стан. Основою щасливої родини є любов, віра і підтримка. А конфлікти в родині виникають через те, що люди по різному реагують на конкретну ситуацію. Шляхом до вирішення конфлікту є подружній діалог - спільна спокійна тривала розмова і відчуття Божої благодаті посеред сім’ї.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165