Новини

Засідання методичного об’єднання викладачів фізики закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста

     24 травня 2019 року на базі нашого коледжу було проведено засідання методичного об’єднання викладачів фізики закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста.
     Зі вступним словом перед викладачами виступив директор коледжу
В.В. Стасюк.  Володимир Васильович акцентував увагу присутніх на основних напрямках роботи, перспективах та досягненнях закладу.  
     Подальша робота відбулася відповідно до плану роботи засідання. Голова обласного методичного об'єднання викладачів фізики Аронець Олександр Васильович ознайомив викладачів з планом роботи методичного об’єднання та націлив колег на подальшу підготовку студентів до участі в олімпіадах з фізики.
     Продовженням роботи була презентація проектної діяльності на заняттях фізики та у позааудиторній діяльності (власний проект «Мобільний телефон: добро та зло» презентував студент 1 курсу Галюк Василь, кер. Кравець О.Р.). Із захопленням викладачі взяли участь у  майстер-класі з використання інтерактивних панелей: SmartBoard, ToucBoard, який провела викладач фізики Хемій О.М. Також викладачі відвідали наш музей «Історії побутової та медичної техніки» й ознайомилися з навчально-матеріальною базою коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165