Новини

Присвоєння, підтвердження почесного звання "Зразковий художній колектив"

       Як відомо, почесне звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» присвоюється (підтверджується) творчим колективам, що мають почесне звання «Зразковий художній колектив» та плідно працюють понад 10 років, за високий художній рівень майстерності, вагомий внесок у справу, поширення та примноження надбань національної культури, значні досягнення на Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких заходах.
      Студентському театру «Плацебо» Івано-Франківського базового медичного коледжу наказом Міністерства освіти і науки України за №1124 від 16.08.2019 р. присвоєне почесне звання «Зразковий художній колектив» (керівник – Вихованець Юрій Володимирович, артист драми).
     Також театр пісні «Cantemus» коледжу підтвердив своє почесне звання «Зразковий художній колектив». Створений в 2008 році театр пісні «Cantemus» все частіше дивує журі та глядачів своїми неперевершеними номерами, що підтверджуєтся численними творчими перемогами, як в області, так і по Україні (керівник – Кушнір Ганна Сергіївна).
     Сердечно вітаємо керівників творчих колективів «Плацебо» та «Cantemus», а також їх вихованців! Бажаємо натхнення, творчих злетів і перемог!
DSC 0384
 
DSC 0468
 
DSC 0461
 
IMG 4014
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165