Новини

День працівника освіти

         Адміністрація коледжу сердечно вітає працівників закладу, всіх викладачів з Днем працівників освіти!
         Передусім бажаємо міцного здоров’я, великого особистого і родинного щастя, успіхів у відповідальній та важливій для України справі. На жаль, наша праця, праця викладача, вчителя ще не є гідно поцінована високопоставленими чиновниками, які уособлюють собою державне управління. Але це жодним чином не знімає з нас відповідальності за наше майбутнє, за майбутнє України. Адже від якості знань кадрів, яких ми фахово підготуємо, виховаємо, від сформованого у них світогляду – залежить майбутній розквіт і розвиток нашої України чи, не дай Боже, її майбутній занепад.
         Маємо усвідомити, що нинішній стан справ у державі дотично є наслідком, зокрема, і освітніх проблем за останні десятиріччя.
         Таким чином, наш шлях, шлях педагога – це шлях постійного  творчого пошуку та фахового удосконалення. Бо тільки в такому випадку ми зможемо забезпечити рух до становлення особистості наших вихованців через їхнє старанне та творче навчання.
         Зрештою, нас повинні повсякчас надихати слова Великого Вчителя із його Нагірної проповіді, адресовані нам: «Тож будьте досконалими, як досконалий Отець Ваш небесний».
         Вітаючи всіх з Днем працівників освіти, бажаємо кожному творчого горіння, від якого у душах наших вихованців обов’язково спалахне Божа іскра удосконалення, зокрема,  прагнення до сумлінного навчання.
         Дякуємо всім викладачам за творчу, самовіддану працю!

        IMG 1811

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165