Новини

80-річчя від дня заснування коледжу

 Шановні викладачі, студенти, працівники!
Сердечно вітаю Вас із вагомою подією у житті нашого коледжу – 80-річчям від дня його заснування.
Спільними зусиллями ми зробили гідний внесок, щоб ця подія була увінчана помітними здобутками, яскравими успіхами, творчими досягненнями не тільки на регіональному рівні, а й на загальнодержавному.
Складаю усім щиру подяку за жертовну працю, за успіхи у навчанні.
Особливу вдячність висловлюю нашим викладачам-ветеранам, а також тим працівникам, які зараз перебувають на заслуженому відпочинку.
У пошані схиляю голову перед світлою пам’яттю працівників коледжу, які вже відійшли від нас за межу земного життя - у засвіти...
Мені, колишньому студенту (1967-1971рр.) рідного закладу,  випала велика честь очолити коледж 13 січня 1995 року та здійснити свій посильний вклад у його розвиток.
Дякуємо Богові за все!
20 грудня 2019 р.
Директор Івано-Франківського базового медичного коледжу
Володимир Стасюк
 
     В актовій залі Івано-Франківського базового медичного коледжу відбувся урочистий концерт з нагоди Дня навчального закладу.
     У концерті взяли участь студенти та випускники коледжу.
     На завершення урочистостей всіх привітали з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим. Свято пройшло у теплій атмосфері, подарувавши усім присутнім нетлінні спогади, багато приємних вражень та змогу працювати й надалі задля розвитку коледжу та нових його звершень.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165