Новини

Вручення дипломів випускникам спеціалізації «Акушерська справа»

     З відзначенням 80-річчя ІФБМК співпало у часі вручення дипломів випускникам спеціалізації «Акушерська справа». Це додало особливої атмосфери урочистостям, на які прийшли представники лікувальних закладів, викладачі коледжу, студенти-випускники і їхні батьки. А ще вперше уже колишні студенти прийшли на свій випускний не у святкових сукнях, а у білих халатах, з якими буде пов’язане їхнє майбутнє професійне життя.
     Та перед урочистостями був відповідальний етап іспитів. 21-22 січня в медичному коледжі відбувся комплексний кваліфікаційний іспит з фаху у випускній групі четвертого курсу спеціальності 223 «Медсестринство» спеціалізації «Акушерська справа». Усі студенти успішно склали іспит, про що свідчить якість знань – 85,29%.
     Голова екзаменаційної комісії Наталія Ювеналіївна Маклєцова – завідувачка жіночої консультації № 3 КНП «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр» відмітила високий рівень теоретичної та практичної підготовки випускників. Значна частина студентів отримали відмінні та добрі оцінки.
     Варто зауважити, що обов’язковою складовою екзамену є складання ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК.М». Випускники 2020 року спеціалізації «Акушерська справа» успішно його здали, не отримавши жодної негативної оцінки. Результат «КРОК.М» по ІФБМК вищий від національного показника на 6,9%.
     Та іспити позаду, а урочистості стали особливим моментом подяки своїм вчителям і побажань на самостійне життя. Цьогоріч дипломи отримали 34 випускники спеціалізації «Акушерська справа».
     Їх поблагословив капелан коледжу о. Йосафат Бойко. Відбулося також окроплення усіх йорданскою водою.
     Зі словами привітань до випускників звернулися директор медичного коледжу, колишній випускник цього навчального закладу Володимир Стасюк, голова ДЕК Наталія Маклєцова, які побажали успіхів у професійному становленні молодих фахівців.
     Довгоочікувана мить – вручення дипломів. Наказ про присвоєння кваліфікації оголосила заступник директора з навчально-методичної роботи Олександра Воєвода. Цей момент був особливо хвилюючим для батьків випускників, які прийшли розділити радість своїх дітей.
     Найвідповідальніша мить – виголошення дипломованими спеціалістами Присяги випускника Івано-Франківського базового медичного коледжу. Почесне право зачитати Присягу вірно служити медицині й людям отримала староста групи, випускниця Мар’яна Демчук.
     Чимало випускників були нагороджені також грамотами коледжу. Зокрема, грамоти за успіх в художній самодіяльності отримала Юлія Мільович, за активну участь в органах студентського самоврядування та спортивно-масових заходах – Мар’яна Демчук, за успіхи в спортивно-масових заходах – Діана Матківська та Христина Столова.
     Піснею привітала випускників студентка ІІІ курсу спеціалізації «Сестринська справа» Марина Доровських.
     У цей день у стінах навчального закладу звучали від уже колишніх студентів і їхніх батьків щирі слова вдячності викладачам за науку і виховання, від адміністрації коледжу і викладачів побажання гарної професійної долі та щасливого життя. Ті, хто залишає стіни коледжу, обіцяли з гідністю нести звання випускника ІФБМК. А для них звучало побажання: з Богом, в добру путь!
     Нехай щастить Вам, дорогі наші випускники!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165