Новини

Засідання педагогічної ради

     30 січня в коледжі відбулося планове розширене засідання педагогічної ради.
     Воно розпочалося з проведення на заслужений відпочинок викладача основ латинської мови з медичною термінологією Романа Івановича Мальця, який працював у коледжі з 1977 року. З 10.09.1992 року по 12.01.1995 року працював на посаді директора коледжу. Педагогічний досвід, відповідальне ставлення до своєї праці, вміння знаходити контакт зі студентами і колегами-викладачами, готовність ділитися своїм досвідом і надбаннями – такими є визначальні риси Романа Івановича. Це відзначали і директор ІФБМК Володимир Стасюк, і викладачі коледжу, які висловили багато слів на адресу Романа Івановича. Його власна методична розробка «Термінологічний словник – мінімум із фундаментальних дисциплін» пройшла апробацію і є актуальною та використовується у навчальному процесі. Відзначався також внесок Р.І.Мальця у справу українського національного відродження, організацію і участь в просвітянських заходах як голови первинного осередку ВО товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка в медичному коледжі. Адміністрація та весь педагогічний колектив щиросердечно подякували  Роману Івановичу за вагомий внесок у розвиток нашого навчального закладу.
     Під час засідання педагогічної ради обговорювалися важливі питання навчально-виховного процесу. Так, зокрема, завідувачі відділень М.В. Вацеба, О.В. Сухоручко, А.М. Валовіна проаналізували успішність та відвідування занять студентами в осінньому семестрі 2019-2020 н.р. Було визначено шляхи покращення навчальних досягнень студентів.
     Грунтовним був виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Н.В. Мальованчук, яка проаналізувала роботу керівників груп за осінній семестр та заходи щодо усунення недоліків. Наголошувалось, що на сьогоднішній день головним завданням керівників груп є надання допомоги студентам у навчанні, громадській діяльності, сприяння розвитку студентського самоврядування, виховання у студентів патріотизму, розвиток їх творчих здібностей та формування організаторських навичок. Було внесено пропозиції щодо оптимізації роботи керівників груп.
     Заступник директора з навчально-виробничої роботи Я.О. Гарко доповів про стан фахової підготовки випускників спеціалізації «Акушерська справа» за результатами переддипломної практики.
     Завідувач виробничої практики І.М. Бандура зробила ретельний аналіз якості роботи методичних, загальних та безпосередніх керівників переддипломної практики.
     Заступник директора з навчально-методичної роботи О.Д. Воєвода затвердила план заходів на зауваження голови державної екзаменаційної комісії.
     Кілька важливих питань було обговорено у «Різному».
     Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк. Він зазначив, що підвищення якості освітнього процесу, вдосконалення практичної підготовки майбутніх фахівців, виховання студентів у дусі патріотизму і християнських цінностей є визначальними в роботі педагогічного колективу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165