Новини

Зустріч з представниками правоохоронних органів

       Сьогодні, як ніколи зростає співпраця Івано-Франківського базового медичного коледжу з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у студентів уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
    У лютому місяці 2020 року до студентів перших, других та третіх курсів  спеціалізацій «Лікувальна справа», «Сестринська справа» завітали представники поліції (інспектори з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю). Поліцейські провели профілактичну бесіду щодо адміністративних правопорушень та вживання наркотичних речовин. Ознайомили студентів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються  у студентському середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження на дорозі та в інтернеті, звернули увагу на види відповідальності  студентів та їх батьків за скоєні правопорушення.
   Адміністрація та студентський колектив вдячні  представникам поліції за співпрацю та професіоналізм і сподівається на подальші зустрічі.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165