Новини

Батьківські збори студентів 4 курсу в режимі онлайн

      28-29 травня 2020 року у Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулися батьківські збори студентів 4 курсу спеціалізацій «Лікувальна справа» та «Сестринська справа» в режимі онлайн з використанням платформи Zoom. На зборах були присутні студенти, їх батьки та адміністрація навчального закладу. На порядок денний винесли питання про особливості захисту переддипломної практики та процедуру складання державного екзамену у дистанційній формі.
Зав.відділеннями довели до відома студентів та їх батьків дату та форму проведення ліцензійного іспиту Крок М., а також акцентували увагу на безпечне розміщення робочих місць студентів під час іспиту, необхідні засоби захисту для студентів та екзаменаторів, форму одягу та наявність необхідної документації у студента. Батьки мали можливість поставити запитання до адміністрації закладу. Таким чином, під час карантину наш навчальний заклад продовжує освітній процес та співпрацю з батьками.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165