Новини

Батьківські збори

     02 – 03 червня  2020 року у Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулися онлайн-батьківські збори студентів других курсів спеціалізацій «Лікувальна справа» та «Сестринська справа» з використанням платформи Zoom, які в 2020 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти. Одним з головних питань була підготовка до проходження студентами ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.
     Завідувач відділення, відповідальна за організацію ЗНО у закладі освіти Вацеба М.В., ознайомила батьків з чинними нормативними документами Міністерства освіти і науки України, Українського центру оцінювання якості освіти, Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, які регулюють процеси організації та проведення ЗНО у 2020 році. У рамках зустрічі були розглянуті головні організаційні аспекти роботи зі студентами з підготовки до якісного проведення тестування. Батьки були ознайомлені з термінами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, з особливостями та переліком необхідних документів для здійснення реєстрації.  Мирослава Василівна звернула увагу усіх присутніх на участь студентів у пробному ЗНО. 
     Слушним був виступ заступника директора з навчально-методичної роботи Воєводи О.Д., яка ознайомила батьків із особливостями завершення навчального року та проведенням перевідних іспитів у дистанційній формі.
     Із завершальним словом до батьків звернувся директор Стасюк В.В., який ознайомив батьків з особливостями освітнього процесу та перспективами розвитку коледжу. І наголосив, що лише об’єднавши спільні зусилля усіх учасників освітнього процесу та  наполегливо працюючи, можна отримати якісний результат участі студентів у ЗНО.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165