Новини

Для абітурієнтів проходять онлайн-консультації

     Більше 160 абітурієнтів зареєструвалися на консультативні заняття в режимі онлайн з української мови та біології. Проводяться вони з 22 червня на платформі Zoom.
     За словами відповідального секретаря приймальної комісії коледжу Ірини Гафійчук, мета таких курсів – систематизація та узагальнення знань з біології та української мови для складання вступних іспитів.
     Упродовж трьох днів чотири висококваліфіковані викладачі Івано-Франківського медичного фахового коледжу (з вищими категоріями, викладачі-методисти) допомагають повторити та систематизувати знання з предметів, які винесені на вступні екзамени. Передбачені два заняття з української мови, а також окремо за темами «Зоологія», «Людина», «Загальна біологія», «Ботаніка». Кожне заняття – по годині. Попередньо враховані питання майбутніх студентів, які надходили дистанційно.
     Розпочалися курси заняттям з зоології про основні відмінності тварин від рослин та грибів, класифікацію тварин, системи органів тварин. Виклад матеріалу супроводжувався ілюстраціями, таблицями, схемами. При цьому викладач акцентує увагу, на що слід звернути увагу. Якщо ж виникнуть додаткові питання, абітурієнти зможуть написати їх в чаті.
     Після 20-хвилинної перерви відбулося заняття з української мови. Розглянуто питання морфології (синтаксис буде на наступному занятті), при цьому акцентовано на частинах мови та прикладах, де часто допускають помилки. Знову ж – використання таблиць, графічних зображень, увага до найскладніших і найважчих моментів. Як приклади наводилися тести – власне таку форму і матимуть іспити.
      Під час занять з анатомії людини та загальної біології більша увага зверталася на теми, які багатьом учням здаються складнішими. Великий ілюстративний матеріал дає можливість краще запам’ятати дані, які подає викладач. Узагальнено можна сказати так: коротко – про все найважливіше.
      Такий дистанційний формат консультування незвичний, але вигідний хоча б тим, що абітурієнтам не потрібно їздити до Івано-Франківська. Курси безкоштовні.
     Як наголосив під час Дня відкритих дверей, які теж відбулися в режимі онлайн, директор ІФМФК Володимир Стасюк, під час таких курсів не вдасться (при всьому бажанні) вивчити все, що потрібно було освоїти за кілька років навчання у школі, але можна тезисно нагадати основні теми і отримати консультації конкретно з незрозумілих абітурієнту питань.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165