Новини

Завершилися безкоштовні онлайн-консультації з біології та української мови для абітурієнтів

     Уже з огляду на те, що не треба було шукати репетиторів і платити їм великі гроші, для багатьох родин це дуже важливо, адже консультації безкоштовні. А ще плюс, що не потрібно було їздити до Івано-Франківська.
     І хоча за три дні важко повторити всю шкільну програму, завдяки таким курсам можна систематизувати та узагальнити знання з предметів, які виносяться на вступні іспити.
     Загалом відбулося шість занять за темами «Зоологія», «Людина», «Загальна біологія», «Ботаніка» і два заняття з української мови. Кожне заняття – по годині.
     Проводили їх висококваліфіковані викладачі Івано-Франківського медичного фахового коледжу. При цьому особливу увагу акцентували на складніших темах, використовували графіки, малюнки, таблиці, схеми. Таке ілюстрування дає можливість краще запам’ятати матеріал. А приклади тестів під час викладу деяких тем давали можливість перевірити себе. Очевидно, і викладачам було непросто підготувати так заняття, аби в одну-дві години «втиснути» великий обсяг шкільної програми. Та вони з цим успішно справилися.
     Уже під час занять абітурієнти писали в чаті свої коментарі: «Дуже дякую за зрозуміле та доступне пояснення», «Ви просто супер!», «Невже я все розумію?», «За два уроки навчився більше, як за п’ять років у школі». А після завершення заняття, коли викладачка побажала зустрітись усім 1 вересня уже в якості студентів, було чути голоси і видно написи зі словами вдячності.
     Вступні екзамени в ІФМФК проходитимуть у формі тестів. Буде 12 завдань з української мови і 24 – з біології. Обидва екзамени відбуватимуться в один день, з перервою між іспитами пів години. Розпочнуться вступні іспити з 14 липня.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165