Новини

Стартувала вступна кампанія

      З 30 червня розпочався прийом заяв та документів для вступу в ІФБМК від абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу). А вступники на основі повної загальної середньої освіти (на основі 11-го класу) подаватимуть документи з 13 серпня.
      Перший день вступної кампанії уже засвідчив високу активність абітурієнтів.
      Ситуація з коронавірусом позначилася на логістиці прийому документів – з дотриманням певних санітарно-гігієнічних умов працівниками і відвідувачами приймальної комісії. Усі вони повинні мати засоби індивідуального захисту (маски або респіратори), дотримуватися соціальної дистанції, навіть користуватися своїми ручками для заповнення заяв. Посадкові місця для абітурієнтів розміщені у фойє коледжу і на подвір’ї (якщо дозволяє погода) з дотриманням відповідної дистанції. І для усіх відвідування коледжу розпочинається з температурного скринінгу і з дезінфекції рук – встановлені санітайзери.
      Все це – для мінімізації контактів і загрози зараження COVID-19. Для медичного навчального закладу така турбота про здоров’я відвідувачів і працівників є закономірною і виправданою.
      Абітурієнти, як правило, подають заяви у паперовій формі особисто в приймальну комісію. Але можуть і надсилати заяви встановленої форми та скановані копії всіх документів на електронну адресу коледжу, а оригінали подаватимуть в приймальну комісію перед першим іспитом. Скористатися електронкою радять в приймальній комісії і абітурієнтам після 11-го класу.
     До заяви вступники подають копію документа, що посвідчує особу (свідоцтво про народження для осіб, яким виповнюється 14 років після 1 січня 2020 року), копію свідоцтва про освіту, копію додатка до свідоцтва про раніше здобутий освітній рівень, копію сертифіката ЗНО (для одинадцятикласників), копію ідентифікаційного коду (при наявності). Традиційно також – 4 кольорові фотографії, два конверти, папка для паперів, документи про особливі умови (квоту). А от медичну довідку з переліку документів для вступу вилучено.
     Копії документів без пред’явлення оригіналів не приймаються. Це варто пам’ятати, аби не довелося повертатися за тим чи іншим документом. І справа не в забобонах, а у даремно втраченому часі і нервах.
     Прийом заяв та документів від вступників на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу) завершиться 13 липня. А вже 14 липня розпочнуться вступні випробування.
     Як зазначив директор Івано-Франківського базового медичного коледжу, випускник цього навчального закладу Володимир Стасюк, у коледжі зі славною 80-річною історією чекають розумних, мудрих, працьовитих, старанних дітей, які свідомо обрали для себе медичний фах. Освоїти цей фах допоможуть висококваліфіковані викладачі у співпраці з студентами та їхніми батьками.
      Саме ті, хто в цьому році стане студентом, вперше здобуватимуть освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165